El Cafè Sant Adrià arriba aquest Nadal als comerços del municipi

05/12/13. El 14 de desembre es presentarà al Mercat de la ciutat.

05/12/13. El proper 14 de desembre es presentarà al Mercat de la ciutat el Cafè Sant Adrià, una iniciativa que pretén promoure i difondre els valors de la solidaritat, la cooperació, el consum responsable i el Comerç Just, i que es posarà a la venda als comerços de Sant Adrià.

Prendre una tassa de Cafè Sant Adrià és sinònim de donar suport a dues cooperatives i promoure el potencial de les persones que hi treballen: MUSA a Chiapas, formada per dones que cultiven el cafè seguint el mètodes tradicionals i amb respecte a la biodiversitat de l’entorn; i la Cooperativa Kagera, a Tanzània, que a més d’agrupar 178 cooperatives agrícoles de base proporciona formació i suport tècnic i financer als petits productors. El Cafè Sant Adrià ofereix un gran equilibri entre la suavitat del sabor i la intensitat de l’aroma, amb un 70% d’aràbiga i un 30% de robust.

Promoguda per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, aquesta iniciativa solidària forma part de la campanya “Cafè Ciutat”, que ja s’ha dut a terme a localitats com Terrassa o Manresa amb l’objectiu d’eradicar la pobresa als països productors de cafè. El projecte també compta amb la col·laboració d’Alternativa3 i la Fundació Grup Tercer Món Mataró.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure