Derrota en l’últim desplaçament

12/4/2016.- El Femení Sant Adrià va fallar el llençament decisiu a Leganés i perd un instranscendent partit en la penúltima jornada de la fase regular.

El Femení Sant Adrià visitava, amb la classificació a la butxaca, la pista d’un Leganés que necessitava guanyar per estar a la fase d’ascens a la Lliga Femenina.

L’11- 8 del primer quart evidencia un inici amb molts errors i imprecisions per part dels dos equips. Tot al contrari que el segon parcial, amb un joc ràpid i vistós que deixava el marcador al descans 36-28.

La igualtat va seguir a la represa, però amb les locals portant sempre la iniciativa. Al parcial definitiu, les liles van apreta en defensa i gràcies a l’encert en triples li van donar la volta al marcador amb un parcial de 0-9.

Les diferències eren mínimes i el Femení Sant Adrià va tenir la pilota del partit. Però va fallar dos llençaments als últims segons que feien que la victòria es quedés a Madrid, 73-72, i que el Leganés aconseguís la classificació per a la fase d’ascens.

El proper dissabte a les 16h reben la visita del líder, l’Alcobendas, en un intranscendent partit.