De la Jonquera a Sant Adrià: el sender GR2 s’amplia fins a la desembocadura del Besòs

25/11/2016 – El passat 12 de novembre es va inaugurar oficialment l'ampliació d'aquest camí d'excursionistes que ara comptarà amb 13 etapes i 221 quilòmetres.

El sender de gran recorregut GR® 2,  que fins ara unia les localitats de la Jonquera (Alt Empordà) amb Aiguafreda (Vallès Oriental) a través de 10 etapes i 171 quilòmetres, s’ha allargat tres etapes i 50 quilòmetres més, sumant un total de 13 etapes i 221 quilòmetres.

 

Concretament s’han homologat tres etapes més, des d’Aiguafreda fins a Sant Adrià de BesòsLa primera d’elles  arrenca a Aiguafreda, on fins ara acabava el GR 2, i s’allarga fins a La Garriga, resseguint la llera del riu Congost, i es podrà gaudir d’una espectacular visió dels Cingles de Bertí. La següent etapa homologada uneix les localitats de La Garriga i Montmeló , mentre que la darrera  permet arribar a Sant Adrià de Besòs, finalitzant concretament al passeig Marítim de la platja del Litoral, al costat mateix de la desembocadura del riu Besòs.

 

Des de La Jonquera (Alt Empordà) fins a Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) el GR 2recorre algunes de les raconades de més interès del quadrant nord-oriental de Catalunya.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure