Crítiques a Adif pel manteniment de la línia fèrria

Ja són del tot conegudes les crítiques que, des de fa anys, rep l'estat de les infraestructures ferroviàries de tot el Maresme. Un estat que també afecta a la part de les vies del tren que passen per Sant Adrià de Besòs.

 

Aquests dies, a més, a aquestes crítiques se sumen unes altres per la gestió del manteniment ferroviari en la línia R1. Aquestes són, principalment, per la falta de rapidesa a l'hora de reparar les nombroses avaries en els sistemes d'electrificació. En dos dies han acumulat avaries que han provocat retards superiors als 30 minuts. Tot i això, l'administradora d'infraestructures assegura que compleix escrupolosament amb els protocols de reparació.

 

Sense anar més lluny, divendres passat, una avaria entre Mataró i Premià de Mar a les 12h va provocar un retard en la circulació de tres hores i quart, afectant també la catenària entre Sant Adrià de Besòs i Premià de Mar.

 

Des d'alguns sectors de treballadors de Renfe lamenten la tardança d'Adif en la reparació de les avaries i que el personal de les estacions és el que pateix la suposada inacció de la responsable d'infraestructures, per la qual cosa exigeixen major diligència en les reparacions.

 

Abocament il·legal d'escombraries

 

El marge de les vies del tren entre Sant Adrià i Badalona també va ser objectiu de les crítiques fins l'any passat, tot i que encara continuen escoltant-se. A l'abril de 2019 Adif i l'Ajuntament van acordar instal·lar un tancament que impedís llançar residus a la zona dels raïls, que s'havia convertit en un abocador amb bosses, materials d'obra, sacs, electrodomèstics o sofàs, per citar alguns exemples. 

 

Una zona de la ciutat, per tant, abandonada i que continua sense ser respectada, ja que les darreres informacions que arriben són la de veïns i veïnes creuant el pas d'aquestes vies per la zona dels raïls i no pel pas soterrani adequat. Una acció, sens dubte, de gran perill.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure