CDC Sant Adrià, ara liderada per Xavier Soley, vol apropar-se a ERC pel dret a decidir

11/7/2013. Soley relleva Ángel Gil com a nou president de l’agrupació local de CDC i pretén augmentar la presència del partit als diversos barris de la ciutat

L’Agrupació Local de Convergència Democràtica de Catalunya a Sant Adrià va escollir ahir com a nou president local a Xavier Soley, prenent el relleu a Àngel Gil, que per motius personals ha hagut de deixar el càrrec. La candidatura de Xavier Soley fou l’única presentada i va rebre el suport unànime dels militants assistents.

L’Assemblea va comptar amb una nodrida participació de militants, encapçalats per Mireia Hernández, regidora i diputada provincial i que també exerceix de presidenta de CDC a nivell comarcal, així com amb la presència d’antics càrrecs del partit a nivell local com Josep Sabadell o l’ex alcalde Jaume Vallès.

Xavier Soley, regidor del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Sant Adrià, treballa en l’àmbit dels serveis socials com a director de la Residència de gent gran Ramon Berenguer a Santa Coloma i ha estat subdirector i director general d’atenció a la Infancia i l’Adolescència de la Generalitat de Catalunya entre els anys 2002 i 2011. Els objectius proposats pel nou president de l’agrupació local, segons ell mateix va manifestar, es centren a oferir el màxim de suport a la tasca que duu a terme el Grup Municipal, a poder incrementar la presència del partit als diversos barris de la ciutat, fent-se ressò de les necessitats i problemes reals dels veïns i dels diversos barris”.

Així mateix, va posar de relleu la necessitat que a nivell local CDC estableixi una relació de col.laboració i treball conjunt amb la agrupació local d’ERC i el moviment de l’Assemblea Nacional Catalana: «L’objectiu conjunt és treballar perquè els ciutadans de Sant Adrià puguin exercir el seu dret a decidir el futur de Catalunya com a poble l’any 2014. A Sant Adrià hi ha molta feina a fer, però cada vegada hi ha més ciutadans nascuts aquí o fora d’aquí, que veuen que la única sortida a la crisi és treballar per aconseguir que Catalunya esdevingui un estat propi”, va declarar. En aquest sentit, la militancia de CDC és una militància compromesa i ha de treballar per convèncer a més ciutadans per fer possible assolir entre tots aquest objectiu.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure