Assentament de barraques a un solar de La Mina

30/01/2017 – Ha crescut fins a una desena d’infrahabitatges; Serveis Socials afirma que sense menors.

 

Una desena de barraques s’han instal·lat a un solar de La Mina. L’assentament va començar fa poc més d’un mes i ha crescut fins ser ara una desena els infrahabitatges aixecats sobre un terreny de titularitat municipal poc visible, encaixonat entre un espai del Centre Cultural Gitano, el carrer Manuel Fernández Márquez, les vies del tren de Rodalies i la Ronda Litoral.
 
A peu de carrer i des de darrere d’una tanca que dóna a Fernández Márquez, es pot intuir una de les barraques construïda amb taulons de fusta, carros carregats de ferralla i roba estesa. Segons expliquen fonts de l’Ajuntament, es tracta de persones que es dediquen a buscar ferralla. Anteriorment, s’havien situat a una parcel·la de La Catalana però, segons les mateixes fonts, van desplaçar-se arran de les obres de construcció que es realitzen al barri veí de La Mina.
 
La Policia Local va inspeccionar el campament. Va detectar que disposa de llum de manera irregular i no hi ha menors vivint-t’hi. Serveis Socials de l’Ajuntament no han intervingut per ara i no han rebut cap demanda per part dels seus habitants.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure