Alumnes de l’institut Vázquez Montalbán elaboren una guia turística de Sant Adrià

5/07/2012. L’alumnat ha dissenyat i elaborat una làmina amb el plànol, la indicació i la informació sobre alguns dels elements històrics de Sant Adrià.

El projecte de la guia turística ha tingut dues parts. A la primera, l’alumnat ha fet un tríptic-guia de l’institut i ha anat fent de guia a l’alumnat de nova incorporació al centre. A la segona part, l’alumnat ha dissenyat i elaborat una làmina amb el plànol, la indicació i la informació sobre alguns dels elements històrics de Sant Adrià. Aquesta làmina estarà a disposició de tothom qui la sol·liciti a l’Institut. El projecte ha rebut l’aval del Centre Promotor d’Aprenentatge Servei de Catalunya i n’ha estat un dels vint seleccionats, entre les més de dues-centes propostes presentades per altres agents educatius de Catalunya. La regidoria d’Educació de L'Ajuntament ha col·laborat en la idea inicial i també en l’acompanyament del projecte. L’equip docent de l’Institut té previst continuar amb el projecte el curs vinent i, com a últim material, l’alumnat està elaborant un vídeo que resumeix l’experiència en què es destaca allò que s’ha fet i allò que han après.

L’Institut Manuel Vázquez Montalbán ha desenvolupat al llarg del curs 2011-2012 diversos projectes d’innovació educativa basats en la metodologia d’aprenentatge i serveis. Aquests projectes permeten l’adquisició de competències i coneixements alhora que es fa un servei a la comunitat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure