Afectats per les preferents a Sant Adrià omplen el servei d’assessorament

4/07/2012. Ahir ja van assessorar-se 4 persones i per a aquest divendres el servei ja està complet per a atendre 6 persones més. Fins i tot ciutadans de fora de Sant Adrià s'hi interessen.

L'estafa de les participacions preferents és real i afecta a moltes persones. I molts ciutadans de Sant Adrià no s'han escapat de patir aquesta problemàtica, com ho demostra el fet que, ahir per la tarda, en l'estrena del servei gratuït d'assessorament per aquest tema instal·lat al centre Polidor, gairebé s'atengués al màxim de persones que es poden atendre en les tres hores que funciona. De fet, la propera sessió, la de divendres a la tarda, ja està completa, doncs ja hi ha sis afectats que van demanar atenció mitjançant la pertinent reserva prèvia. Fonts municipals apunten que l'Ajuntament està rebent moltes trucades per interessar-se sobre el servei, que presta gratuïtament el Col·legi d'Advocats de Barcelona en col·laboració amb el consistori. Fins al punt que fins i tot han trucat afectats que no resideixen a Sant Adrià i als quals, per tant, no se'ls pot prestar aquest ajut. Per contra, l'Ajuntament sí que garanteix l'atenció als adrianencs que vagin trucant, tot recordant que el servei funcionarà al juliol i al setembre. Les persones interessades han de demanar cita prèvia en el telèfon: 600 49 43 38.

Aquest servei té un doble objectiu: en primer lloc, oferir suport i ajuda a aquestes persones per saber quin tipus de producte tenen i quina és la situació legal en què es troben; en segon lloc, recollir dades sobre el nombre de gent afectada per les participacions preferents a Sant Adrià. Un cop es tinguin aquestes dades l’Ajuntament les traslladarà a les institucions de Catalunya i de l’Estat que tinguin competències per poder defensar els interessos de les persones afectades del municipi.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure