Accident passat per aigua (4-1)

07/10/2016 – El Sant Gabriel perd el partit que tenia ajornat davant l’Igualada i encadena dues desfetes consecutives.

La tercera jornada del campionat de lliga al grup III de la Segona Nacional comptava amb un encontre pendent de disputa. A finals de setembre, Igualada i Sant Gabriel es veurien obligats a suspendre el matx a les Comes mancant 40 minuts pel xiulet final i a causa de la forta tempesta que cauria a l’Anoia.

Aquell dia, Anna Molet havia avançat les adrianenques (0-1), però un mal refús a la sortida d’un córner provocaria l’empat de l’Igualada (1-1) just abans del descans.

Ahir al vespre, la plantilla dirigida per Carlos Romero es desplaçaria de nou fins a l’escenari del partit per jugar el temps que havia quedat pendent. Sens dubte, el resultat no seria l’esperat per la formació de Sant Adrià.

Una forta pluja tornaria a donar la benvinguda al Santgra, circumstància que dificultaria molt la sortida de pilota de les visitants. Les blanques haurien de canviar el seu registre habitual i apostar pel joc directe, ecosistema totalment oposat a la naturalesa de l’equip.

El Sant Gabriel no se sabria adaptar bé a aquest canvi i tampoc sortiria al camp amb la intensitat que cal quan el partit només consta de 40 minuts. Liderat per Marina Salanova, l’Igualada passaria a dominar la situació i podria capgirar el marcador en un córner mal defensat pel Sant Gabriel (2-1).

Tot seguit, Marina crearia una genialitat per fer el 3 a 1 (3-1), diana que enfonsaria del tot el Santgra. El bloc de Carlos Romero veuria com un error de comunicació entre la defensa i la portera suposava la quarta diana local de la vesprada (4-1).

“Això ens ha de servir perquè les jugadores no se sentin tan bones com es van sentir després del partit contra el Sabadell. S’ha de treballar més perquè la categoria ho exigeix. Hi ha molts rivals amb menys tècnica que nosaltres, però que estan molt treballats”, advertia el tècnic adrianenc després de caure per segon partit consecutiu.

Amb aquesta derrota, el Sant Gabriel passa a ser cinquè amb 6 punts. El gran inici de lliga de les blanques ha quedat tallat per la manca de punteria patida davant el Collerense (1-2) i per l’accident sofert a Igualada. Toca millorar.