632 contenidors s’estrenaran abans de l’estiu a tot el municipi

Sant Adrià inicia la substitució dels contenidors de tota la ciutat. L'operació s'ha iniciat al barri de la Mina amb el recanvi de 150 magatzems de residus. Aquesta és la primera fase d'una actuació que s'estendrà a tot el municipi i que implicarà el canvi de 632 contenidors a tota la ciutat.

Aquesta millora s'ha iniciat a l'avinguda de Fernández Márquez, cantonada amb el carrer de Camarón, amb la substitució dels primers contenidors de superfície de la ciutat. En total se'n canviaran 150, al barri de la Mina, per altres de més moderns, integrats a l'espai públic i més accessibles. Els contenidors incorporen un xip d'identificació que permetrà gestionar i optimitzar el servei de recollida de residus.

Aquesta és la primera fase d'una actuació que s'estendrà a tots els barris de Sant Adrià i finalitzarà abans de l'estiu amb la instal·lació de 632 contenidors nous a tota la ciutat. A més a més, s'ampliaran els punts de recollida i s'incrementaran en un 30% els contenidors de selectiva per assolir una cobertura total de totes les fraccions de residus (orgànica, vidre, paper, envasos i rebuig). L'objectiu d'aquesta mesura és, d'una banda, augmentar la comoditat de tots els ciutadans i ciutadanes, i d'una altra, disminuir els desbordaments dels contenidors. Paral·lelament també s'intensificarà la neteja dels nous contenidors per garantir-ne un bon manteniment.

A més a més, aquest mes d'abril s'iniciarà una campanya de sensibilització ciutadana que té com a objectiu implicar i corresponsabilitzar la ciutadania, els comerços i les entitats en la millora de la neteja i la recollida selectiva al municipi.

Paral·lelament, alguns grups municipals de l'oposició del govern han criticat als darrers plens la manca de neteja en carrers concrets de la ciutat, tot i que fa sis mesos es va adjudicar el nou contracte de neteja.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure