15 places per empreses de Sant Adrià per transformar-se digitalment

#SocDigital dispensarà a les empreses assessorament i formació a cost 0 per tal d’acompanyar-les en el procés de transformació digital

Novament amb el suport de la Diputació de Barcelona, i en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i l’empresa municipal de Santa Coloma de Gramenet Grameimpuls, el servei de Promoció Econòmica posa en marxa el programa de suport a la transformació digital #SocDigital, que repetirà el funcionament de la primera edició. Com en la seva primera edició, el #SocDigital dispensarà a les empreses assessorament i formació per tal d’acompanyar-les en el procés de transformació digital.

A partir de la diagnosi inicial, que permetrà identificar amb exactitud el punt en el qual es troba l’empresa, una consultora especialitzada oferirà assessorament a cada empresa en funció de les seves necessitats i objectius, i establirà les accions formatives prioritàries per a cada cas. Com en la primera edició, l’organització conjunta amb dos ens locals més ens permet d’oferir un ventall de cursos molt més ampli.

Enguany hi ha un total de 15 places per a les empreses de Sant Adrià, cinc més que l’any passat, ja que algunes es van van quedar sense plaça. Aquesta dada, sumada a la bona valoració de la primera edició (amb una mitjana de 8,4 sobre 10) i al fet que les empreses participants en la primera edició podrien repetir, fa pensar en una gran competència a l’hora d’aconseguir una plaça aquest segon any. Per aquest motiu us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres al més aviat possible si voleu beneficiar-vos del programa.

No té cost

El programa no té cost per a les empreses, ja que es finança amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, i resta obert a tots els sectors d’activitat (comerç, serveis o indústria) i mides d’empresa, des d’autònoms fins a empreses mitjanes o grans. El proper 3 de maig de 2023 tindrà lloc una sessió informativa virtual, on s’explicaran tots els detalls del programa, així com d’altra informació d’actualitat en l’àmbit de la digitalització.  Més informació a l’adreça electrònica empresa@sant-adria.net i al telèfon 934 620 625, extensió 9232.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure