Torna el Cicle de Concerts de Tardor

Torna a Sant Adrià el Besòs el Cicle de Concerts de Tardor, els concerts didàctics que ofereix l’Orquestra de Cambra Amics dels Clàssics, sota la direcció del mestre Joan Palet Dalmases. Aquest any se celebraran dos concerts, fen referència a dues celebracions d’aniversari.

El primer concert serà el dijous 3 de novembre, on se celebrarà que fa 175 anys que Barcelona va assolir tenir el seu gran teatre d’òpera. A l’acte, s’explicarà com i a on es va construir, quines classes socials el van gaudir, així com i per què va patir brutals destruccions, entre d’altres aspectes importants de l’edifici. En aquest primer concert es tocaran obres de compositors d’èpoques, estils i nacionalitats diverses: Giuseppe Verdi, Edward Grieg, Richard Wagner….

El segon concert serà el dijous 24 de novembre, on s’homenatjarà la figura del gran pintor Pablo Ruiz Picasso. A la cita musical també es parlarà d’història: explicaran detalls de la seva vida des del seu naixement fins a la seva mort, que aviat farà 50 anys. També es relatarà els canvis de residència, les parelles, les amistats, els quadres, els viatges, les exposicions, les tendències pictòriques…. Tot plegat, amb les músiques de compositors que van viure a la mateixa època: Dvorak, García Lorca, Granados, García Gago…

Tots dos concerts tindran lloc a l’Ateneu Adrianenc, a les 20.30 h, i l’entrada és lliure.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure