Viatge històric amb resultat no desitjat (98-94)

17/10/2016 – La UBSA acusa la mala defensa de la primera meitat i cedeix després de competir durant 40 minuts a la pista del Palma Air Europa ‘B’.

Per primer cop en la seva història, la UBSA s’hauria de desplaçar a l’aeroport del Prat per pujar a un avió abans de competir. Diumenge, l’equip de Mario Lousame marxaria de Catalunya a primera hora amb les Balears com a destí.

Al Pavelló Toni Servera de S’Arenal hi esperava el Palma Air Europa ‘B’, actual co-líder del grup C-B de la Lliga EBA (3/0). Els balears, liderats per un Carlos Poyatos brillant dins de la pintura (23 punts, 14 rebots i 39 de valoració) aprofitaria la seva superioritat interior per generar avantatges i segones opcions (27-21).

La UBSA concediria massa punts al rival fins al descans (55-43), però després del descans els de Sant Adrià oferirien una millor imatge en defensa (72-64). Exhibint un joc molt més dinàmic i compensat als dos cantons de la pista, la formació de Lousame es posaria a només una cistella de l’empat, però dos tirs lliures finals del Palma acabarien amb les opcions vermelles.

Pascal, amb 17 punts i un 14 de valoració, i Nogales, amb 12 punts i un 13 de valoració, serien els membres de la UBSA més inspirats. Ara, el conjunt de Sant Adrià té un balanç de 1/2, xifra que el fa estar en novè lloc. El pròxim dissabte (20h) contra el Castelldefels (0/3) cal fer efectiu el factor pista.