Una exposició recull els projectes que mai s’han arribat a fer realitat a Sant Adrià

10/10/2014 – Una documentació conservada pel seu interès històric i informatiu, i que a dia d'avui ens permet imaginar un altre Sant Adrià, de vegades sorprenent, en comparació amb la ciutat actual.

Des de principis de setembre, l’Arxiu Municipal de Sant Adrià acull una exposició d’allò més peculiar i extraordinària ; una exposició de tot allò que algun dia podria haver estat, però mai ha arribat a ser.

 

Sota el nom Sant Adrià somniat. Una ciutat de ficció, l'Arxiu Municipal organitza una mostra on s'exposen plànols, fotografies i documents de projectes que, per diversos motius, no es van arribar a concretar. Un recull de projectes que es van redactar per fer-los possibles mai s'acabaren d'aprovar: un cementiri municipal a tocar de Santa Coloma ideat durant la dècada dels anys 20; una cèntrica església a la plaça de la Vila o un tramvia que enllacés Barcelona amb El Masnou, tot passant per Sant Adrià.

 

Una documentació conservada pel seu interès històric i informatiu, i que a dia d'avui ens permet imaginar un altre Sant Adrià, de vegades sorprenent, en comparació amb la ciutat actual.

 

La mostra es pot visitar de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, fins al 31 de desembre.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure