Una desena més de persones comencen a treballar gràcies a plans d’ocupació

13/01/2014 – L’Ajuntament ha contractat 10 persones aturades que van començar a treballar el 31 de desembre i que durant 6 mesos desenvoluparan tasques de rehabilitació d’equipaments, edificis municipals, i espais públics.


El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) va comunicar el 17 de desembre l’atorgament d’una subvenció per un altre pla d’ocupació, concretament el que l’Ajuntament havia sol•licitat en el marc del projecte Treball als barris. A través d’aquest pla l’Ajuntament ha contractat 10 persones aturades que van començar a treballar el 31 de desembre i que durant 6 mesos desenvoluparan tasques de rehabilitació d’equipaments, edificis municipals, i espais públics.

Els treballs es portaran a terme al poliesportiu Ricart, l’edifici de l’Ajuntament, el Centre de producció cultural i juvenil Polidor, la Biblioteca Sant Adrià, l’Escola Pompeu Fabra, l’Arxiu municipal, el Centre Fiveller i el Centre obert Les Fades. A més a més es revisarà l’enllumenat públic, la xarxa d’aigua potable i la xarxa d’aigua freàtica municipal de Sant Adrià Nord .

Les persones seleccionades tenen un perfil qualificat (1 encarregat oficial de primera, 5 oficials de segona de l’àmbit de la construcció, 3 oficials de segona de l’àmbit d’instal•lacions elèctriques i 1 peó del sector de la construcció). En aquesta ocasió, s’han prioritzat els majors de 25 anys (col•lectiu que presenta més demanda d’ocupació al municipi), els aturats de llarga durada amb experiència en el sector de la construcció i les persones immigrants.

Aquest pla està finançat per la Generalitat però també compta amb una aportació municipal destinada al material que utilitzaran els treballadors. El Servei d’Ocupació de Catalunya ha dut a terme el procés de selecció, mentre que l’Ajuntament ha definit els perfils professionals que necessitava i ha col•laborat amb l’Oficina de Treball de la Generalitat en les entrevistes de les persones preseleccionades de la base de dades de l’Oficina.

Aquest és el tercer pla d’ocupació que el SOC va concedir a l’Ajuntament durant el mes de desembre. Recordem que els dos primers, emmarcats en el programa Treball i Formació, van fer possible la contractació de 17 persones, per part de l’Ajuntament, i de 6 persones més, per part del Consorci de la Mina, per fer tasques de manteniment de la via pública. Si afegim els 10 treballadors contractats a través del projecte Treball als barris, són 33 les persones aturades del municipi que van trobar feina a través dels plans d’ocupació en l’últim mes de l’any 2013.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,566SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure