Un càstig excessiu allunya la Copa (0-4)

15/12/2013 – El Barça goleja al Sant Gabriel al Ruiz Casado, tot i el bon partit de les adrianenques i deixa a l’equip de Dani Limones fora de les vuit primeres posicions.

El líder de la lliga ha demostrat perquè aquesta temporada està sent el principal dominador de la competició. En tan sols deu minuts, les blaugranes gairebé ja havien sentenciat el partit, ja que remuntar un 0 a 2 al Barça és gairebé impossible.

Tot just començar, Jelena va tenir la primera ocasió del duel, però Marimon va enviar el seu xut a córner. Quan semblava que el perill estava resolt, el Santgra no va poder rebutjar l’esfèrica lluny de l’àrea, i aquesta queia als peus d’Alexia, que feia el primer (1’).

El Sant Gabriel va seguir amb la línia de joc mostrada durant la primera meitat a Lezama, i va tenir el control del duel en aquesta primera fase.

Tot i aproximar-se amb perill sobre els dominis de Ràfols, seria el Barça qui tornaria a marcar. Alexia, amb una preciosa vaselina, aprofitava la segona ocasió clara visitant per encarrilar el partit tot just al minut deu de joc.

Amb el 0 a 2 en el marcador, el Santgra no es va rendir i Lilo va obligar a Ràfols a lluir-se per evitar el gol de la punta adrianenca. El Barça acceptava el repte, i el duel es va convertir en una anada i vinguda amb perill a les dues àrees.

Abans del descans, el Sant Gabriel va poder, com a mínim, retallar distàncies. Chini va enviar una pilota al pal i va fer una centrada xut que gairebé es cola dins de la porteria blaugrana. El Barça va marxar als vestidors dominant (0-2), tot i que el Santgra havia fet mèrits per no tenir el partit tan complicat.

A la represa, el domini territorial va seguir sent adrianenc, mentre que les de Xavi Llorens esperaven la seva ocasió per sentenciar. Aquesta va arribar en una gran jugada de Sonia, qui va servir per Corredera i aquesta última no va poder superar a Marimon (65’).

La rèplica la va donar Villagrasa pel Sant Gabriel en una falta que va estar a punt d’entrar (70’). El conjunt de Dani Limones estava mereixent el premi del gol, però no va arribar. I és que amb cinc minuts per disputar, Miriam sentenciava amb el 0 a 3, i al 87’ Unzué completava el pòquer.

El Sant Gabriel acumula dos partits caient per resultats molt amplis, però en tots dos ha jugat de tu a tu a Athletic i Barça. Tot i el bon joc, les de Dani Limones no guanyen des de fa sis setmanes i cauen a la desena posició de la classificació. Ara, les places de Copa de la Reina estan a un punt i el descens a vuit.