Un altre agost sense metro entre Badalona i Sant Adrià

30/07/2012. S'habilitarà un servei especial d’autobusos entre Artigues i Badalona Pompeu Fabra, amb parada a les estacions afectades pel tall (Sant Roc, Gorg i Pep Ventura) i que funcionarà amb el mateix horari del metro i una capacitat equivalent

Aquest estiu, novament TMB i el Departament de Territori i Sostenibilitat faran actuacions de millora i manteniment de la infraestructura en tres trams de la xarxa de metro, als extrems de les línies L1,L2 i L5, que obligaran a suspendre parcialment la circulació de trens durant deu dies, en el cas de la línia 5, i tres setmanes en els altres dos casos. Els usuaris afectats disposaran d'alternatives de transport en els horaris habituals de servei. Aquests treballs s’han planificat perquè coincideixin amb les vacances d’agost,  perquè en aquestes dates habitualment es produeix un descens notable de la  mobilitat urbana i dels passatgers del transport públic.

Des del dilluns 6 d’agost fins al diumenge 26 d’agost (tots dos inclosos) estarà tancat el tram de la línia 2 de metro entre Artigues / Sant Adrià i Badalona Pompeu Fabra, de 3 quilòmetres de longitud, per treballs de modernització de la infraestructura i millora de les vies. La resta de la línia 2, entre Paral·lel i Artigues / Sant Adrià, funcionarà amb normalitat.  Per reduir les molèsties als viatgers durant l’afectació, s'habilitarà un servei especial  d’autobusos entre Artigues / Sant Adrià i Badalona Pompeu Fabra, amb parada a les  estacions afectades pel tall (Sant Roc, Gorg i Pep Ventura) i que funcionarà amb el mateix horari del metro i una capacitat equivalent. A Gorg s’hi podrà arribar igualment a través de la línia 10 de metro, que té la seva pròpia estació.

La suspensió del servei durant tres setmanes permetrà executar obres de renovació de la infraestructura de la línia 2 a la zona de Badalona, que són incompatibles amb la circulació de trens. En concret, es retirarà un canvi d'agulles antic a l'entrada de l'estació de Pep Ventura i se'n muntarà un de nou a l'entorn de l'estació de Gorg, i al mateix temps es rehabilitarà un tram de 285 metres de la plataforma de via al sector de Pep Ventura. En tots tres casos es millorarà el drenatge del túnel i s'aplicaran mesures contra filtracions.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure