Triomf plàcid amb menys brillantor (3-0)

09/08/2014 – El Sant Gabriel supera sense dificultats a l’Alma Women’s Soccer de Michigan i segueix acumulant minuts de preparació de cara al debut a Primera Divisió.

Nova victòria sumada pel jove equip d’Antonio Camacho, de nou a casa contra un combinat nord-americà: l’Alma College. Tot i els dubtes inicials que l’equip adrianenc va tenir en defensa, el conjunt de Michigan es va mostrar com un adversari molt limitat a l’hora de mantenir el control de la pilota.

Paola Soldevila va formar parella de centrals amb Marta Muriana, gaudint dels seus primers minuts després proclamar-se subcampiona d’Europa amb la selecció espanyola sub19. A més, Nelly Maestro i Eva Llamas ja s’han incorporat a l’equip, tot i que van fer una suau sessió de recuperació al marge.

Tornant al partit, el Sant Gabriel de seguida va veure que li seria fàcil dur la iniciativa. Després d’un primer avís en una rematada de cap d’Aroa León, entrant des de segona línia (5’), Esther Gimeno va obrir el marcador en un xut de falta directa que la portera de l’Alma es va empassar (17’).

El joc del Santgra es desenvolupava en gran part per la banda esquerra, on Carla Gómez marxava amb facilitat. L’extrem de Terrassa va estar a punt d’aprofitar un error clamorós de la portera nord-americana, en un enviament en llarg que quasi acaba dins.

L’Alma College no podia evitar el perill a pilota aturada i cada córner era un suplici per les noies de Meghan Gorsuch. D’aquesta manera, en un servei des de la cantonada, arribaria el 2 a 0 marcat per Asako, que rematava tota sola amb el cap dins de l’àrea petita (35’).

Ja a la segona meitat, Laura Díaz (42’) i Helena Serrano (52’) es quedaven a les portes del tercer en dues jugades similars, rematant de cap des del punt de penal en dos córners ben servits per Carla Gómez.

La pròpia Carla obligava a la portera visitant a fer una estirada de mèrit, en una acció que s’havia iniciat amb tres bonics retalls de Pelegrí dins de l’àrea i que culminava amb una potent rematada de la jugadora egarenca (54’).

Tot seguit, Helena Serrano es topava amb el pal en una canonada des de 25 metres que deixava a tota la defensa de l’Alma fent l’estàtua (71’). La sentència final arribaria de la mà de Gemma Pla, que aprofitava una gran centrada de Marta Muriana per afusellar la porteria rival xutant al pal curt (79’).

El rival, doncs, no va posar gaires dificultats a l’equip d’Antonio Camacho, ja que durant els 80 minuts de partit no va fer cap xut entre els tres pals. El Santgra, però, va estar menys regular que en el partit anterior, pel que fa al seu joc i va cometre més errades de les esperades.

Durant el segon temps, això sí, el control va ser total i l'Alma quasi no va passar del seu propi camp. Ara cal ser més vertical de cara a porteria i rematar més. Diumenge (11h), toca un nou test contra el Vic a terres osonenques.