Triomf èpic per tallar la mala ratxa (29-28)

24/04/2016 – Una diana de Víctor Torres a set segons per la conclusió assegura la victòria del Sant Martí Adrianenc contra la Salle Bonanova.

L’equip de Pedro Pérez venia d’acumular dues derrotes seguides contra Esplugues (32-34) i Sant Joan Despí (31-23), resultats que l’havien deixat sense opcions de disputar les fases d’ascens.

Contra un rival de menor entitat com la Salle, el Sant Martí Adrianenc tornaria a tenir moltes dificultats per vèncer, patint quasi fins al darrer segon del partit per tal de trencar amb la mala dinàmica de resultats.

Després que els visitants es recuperessin d’un petit sotrac inicial (9-5) empatant el marcador a quinze (15-15), el bloc de Pedro Pérez podria anotar una última diana per arribar al descans per davant (16-15).

Durant tot el segon temps, ambdós conjunts mantindrien un intens frec a frec a la Verneda, fet que conservaria obert el desenllaç de l’encontre. A 30 segons pel final, Álex Abril empatava per la Salle (28-28), però l’aparició de Víctor Torres impediria que els de Sant Gervasi conservessin la igualada.

A set segons pel xiulet, el jugador del Sant Martí Adrianenc marcaria la darrera diana de l’encontre, gol que li donaria el triomf al conjunt lila (29-28). Quart amb 42 punts, l’equip de Pedro Pérez intentarà guanyar els dos últims partits del curs per acabar la temporada amb bones sensacions. Dilluns 2 de maig, pròxim compromís a casa davant el Palautordera (20:45h).