Triomf crucial del Femení per ser a les fases d’ascens (61-71)

05/03/2017 – El conjunt de Jordi Vizcaíno supera el Joventut Les Corts i deixa gairebé lligada la seva classificació pel play-off d’ascens.

En un escenari de gran dificultat, el Pavelló de l’Illa, el Snatt’s Femení Sant Adrià tornaria a demostrar la seva capacitat d’adaptar-se a tot tipus de situacions. Les liles visitaven la pista del quart classificat, el Joventut Les Corts, adversari contra el qual podrien sumar la quarta victòria seguida a la Lliga Femenina 2.

Malgrat viure un encontre de moltes ratxes i amb alternança de ritme i errors, les de Sant Adrià cometrien menys concessions que el Joventut en els minuts decisius. L’equip de Vizcaíno, segon (16/5) i ja amb mig peu al play-off d’ascens a Lliga Femenina, sabria donar resposta a la batalla presentada per Les Corts.

Després d’un primer quart on l’encert exterior adrianenc va manar (16-19), el Joventut capgirava la situació (20-19) i obria un procés de sequera ofensiva del Femení que s’allargaria durant mig període. Llavors, Cris Hurtado apareixia per les visitants aportant minuts de qualitat i punts que servirien per tornar al partit.

El Snatt’s completava un parcial de 0 a 9 i marxava al descans guanyant per la màxima diferència de la primera meitat (26-36). En la represa, el marcador aniria fent la goma, alternant moments de reacció de Les Corts (36-40) amb acceleracions liles (49-58).

En els instants decisius les pèrdues locals pesarien massa, tot i que al Femení li caldria recórrer a Hurtado i Ruano per evitar patiments. Un triple de l’aler pivot i una cistella de la interior acabarien de trencar el xoc a favor de les visitants.

Al final, el Snatt’s s’acabaria imposant per deu punts (61-71) i ja pot preparar la visita a la Universidad de Oviedo (diumenge a les 17h) amb un sol objectiu: classificar-se matemàticament pel play-off.