Tancament d’equipaments municipals, esportius i educatius

 

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, arran de l’epidèmia de Coronavirus, ha avaluat totes les activitats i actes organitzats de cara als pròxims dies, amb l’objectiu de decidir-ne la continuïtat o no. Així, d'aquesta manera, i des d'ahir, dijous 12 de març fins a nova ordre, queden tancats els equipaments municipals com biblioteques, centres culturals i cívics. També queden suspeses les activitats de lleure infantil i juvenil. 

 

Els centres educatius, com va fer efectiu la Generalitat ahir al migdia, també romandran tancats fins a nou avís. 

 

Les activitats emmarcades amb el Dia de les Dones 2020 i les llars de jubilats també es veuen afectats per la pandèmia, així com també l'àmbit d'esports, de medi ambient i l'activitat de cada dimarts dels Encants.

 

L'Edifici Besòs, per altra banda, no tancarà la seva activitat, però l'àrea de promoció econòmica suspèn les activitats grupals.

 

RECOMANACIONS

 

L’Ajuntament vol recordar, però, que la mesura més efectiva per evitar qualsevol contagi és rentar-se les mans amb aigua i sabó. A més, en cas de tossir o esternudar, cal cobrirse la boca amb l’avantbraç i, en tot cas, evitar el contacte estret amb les persones amb símptomes.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure