Segueixen en forma (23-32)

24/05/2015 – El Sant Martí Adrianenc guanya a la pista del Sant Esteve Sesrovires i assegura la classificació per la següent ronda de la Copa Catalana.

El fet de no poder aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor plata no ha impedit que el Sant Martí Adrianenc torni a demostrar la seva enorme qualitat.

Després de tornar de Ciudad Real sense poder guanyar cap dels tres partits que va disputar durant les fases, el conjunt de Nacho Parera s’ha centrat en l’última competició de la temporada: la Copa Catalana.

Com és habitual, al Pavello Municipal de Sant Esteve es va poder viure un gran ambient d’handbol. L’afició del Baix Llobregat mai falla en les grans cites i ahir ho va tornar a demostrar.

El duel entre el Sesrovires i el Sant Martí Adrianenc tingué dues parts ben diferenciades. Després d’uns 15 primers minuts igualats (6-6), els visitants aconseguirien marxar al descans amb una renda de dos gols (13-15).

A la represa, el partit seria totalment dominat pel conjunt lila, el qual es mostraria letal en atac, aconseguint completar un parcial de 10 a 17 durant tot el segon temps.

Aquest triomf permet a l’equip adrianenc mantenir-se líder del Grup B, amb un total de 4 punts (dues victòries en dos partits). El Sant Esteve Sesrovires és segon (2), mentre que l’Esplugues i el Sant Cugat encara no han pogut sumar cap punt (han de jugar el 26 de maig el partit que tenen pendent).

Amb la classificació per la següent ronda sota el braç, el Sant Martí Adrianenc prepararà l’últim duel de la fase de grups contra l’Esplugues (31 de maig a la Verneda) amb la mateixa ambició de sempre.