Satisfets amb el preu, els paradistes veuen poc clares altres condicions del nou plec del mercat

02/11/2015 – A falta d’un anàlisi en profunditat i de reunir-se amb els grups municipals per esvair dubtes, els comerciants creuen que hi ha “clàusules poc clares que s’han de parlar”.

L’agrupació de venedors del mercat municipal, a dia d’avui instal·lats en la carpa provisional a l’espera de poder entrar a la nova instal·lació, tenen dubtes pel que fa al nou plec de condicions per adjudicar les parades. A falta d’un anàlisi en profunditat i de reunir-se amb els grups municipals per esvair dubtes, els comerciants creuen que hi ha “clàusules poc clares que s’han de parlar”, com ara les condicions de funcionament i manteniment. Tampoc veuen amb bons ulls altres com ara els horaris, que han variat respecte del document anterior: “Hi ha punts que semblen una ‘vendetta’ per la renuncia, una invitació a no presentar-se”.

 

Sí admeten, d’altra banda, que la qüestió econòmica, principal motiu de discòrdia fins l’estiu, sembla solucionada. Es mostren satisfets amb les condiciones de pagament i preus i valoren positivament la taula de puntuacions per aconseguir parades. I és que, recordem, tots els paradistes, tant els que ara són al provisional com aquells que vulguin entrar de fora, partiran de zero en el nou procés d’adjudicació, quelcom que, diu l’associació, té en tensió a algun dels associats per por a perdre la seva plaça. “Demanem dignitat a l’Ajuntament per tot el que s’ha fet fins ara”.

 

El nou plec de condicions no ha de passat per Ple, expliquen fonts del govern, atès que l’import de les parades i els magatzems no arriba al 10% del pressupost municipal i no és obligatori, tal i com es va exposar en comissió informativa.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure