Sant Gabriel, orgull de Sant Adrià

06/02/2016 – El club celebra la seva presentació oficial al Municipal José Luis Ruiz Casado, aplegant sobre la gespa quasi 500 jugadors i jugadores.

 

Fotografies oficials, música, jocs amb inflables, xocolatada, un amistós amb el juvenil masculí del RCD Espanyol… L’ordre del dia de la presentació oficial del CE Sant Gabriel brindaria a les famílies desplaçades al Ruiz Casado tota aquesta oferta d’activitats.

 

El camp del Sant Gabriel viuria la millor entrada de la temporada en el dia més esperat: el de la reunió de tots els equips que integren l’entitat de referència del futbol adrianenc (recordem que el club va ser fundat el 1960).

 

Celebrant l’èxit de la presentació, el president del Santgra, Gori Peralta, dedicaria unes paraules a tots els assistents. “Som una gran família. Tenim 39 equips amb 480 nens i nenes. Per fer funcionar tot això, els entrenadors i els coordinadors del club pateixen molt. Fan una feina increïble”, destacava el màxim mandatari del club blau.

 

Durant el seu discurs, Peralta agrairia la labor executada per les entitats per tal de certificar el canvi de gespa del camp, tot i demanar ajut i comprensió als representants del Consistori per tal de facilitar la tasca de formació que desenvolupa el Santgra.

 

“Vull donar les gràcies a l’Ajuntament de Sant Adrià, a la Federació Catalana i a la Diputació per tots els esforços que han fet per aconseguir que tinguem la nova gespa. Ara ja disposem d’un gran camp per poder gaudir”, apuntaria en primera instància.

 

“Hi ha coses pendents amb l’Ajuntament. Espero que els nostres representants tinguin en compte que estem lluitant molt per tots els nens i nenes. Volem treballar tranquils i aconseguir que els jugadors gaudeixin del futbol. Els temes burocràtics els han de solucionar altres persones”, deixaria clar el president del Sant Gabriel a continuació.

 

Per tancar el seu discurs, Gori Peralta presentaria a totes les famílies dels jugadors el principal desig de la junta directiva: “Volem treballar fort durant cinc o sis anys i aconseguir situar-nos per sobre de la Damm i el Cornellà”.

 

Un dels convidats principals de l’acte celebrat avui al Ruiz Casado seria l’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau. “Per Sant Adrià, tenir una entitat com el Sant Gabriel suposa una necessitat i un orgull. La nostra ciutat sempre ha vingut d’una realitat molt dura i disposar d’un club com el Santgra ens ajuda a fer ciutat i a consolidar la comunitat adrianenca”, assegurava l’alcalde.

 

Sobre les dificultats d’entesa que estan tenint el Sant Gabriel i l’Ajuntament, Callau voldria deixar clar que les institucions donaran suport a l’entitat. “Sempre estarem al costat del club, tot i que en aquest moment estem tenint algun problema. Vull dir públicament que estarem amb vosaltres, perquè sou història viva de Sant Adrià i n’estem orgullosos”, sentenciava l’alcalde per tancar el seu parlament. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure