Sant Adrià reurbanitza la seva ‘frontera’ amb Badalona

13/10/2014 – Sant Adrià posarà en marxa properament la reurbanització del carrer de l’Onze de Setembre, que durarà uns 5 mesos.

Sant Adrià posarà en marxa properament la reurbanització del carrer de l’Onze de Setembre, a la ‘frontera’ amb Badalona. El projecte d’aquesta via, els extrems de la qual són el carrer de Sant Oleguer de Sant Adrià i el carrer de Simancas de Badalona, planteja un carrer amb un espai diferenciat per als vianants i per als vehicles, amb una nova pavimentació. Les dues voreres s’ampliaran fins als 3,40 metres, mentre que l’amplada de calçada es reduirà a 5,50 metres i inclourà una nova franja d’aparcament en cordó.

 

La vorera cantó Badalona disposarà d’arbrat, mentre que en la vorera del cantó Sant Adrià se situarà un nou enllumenat format per columnes de 6 metres d’alçada amb làmpades de vapor de sodi. També es millorarà el sistema de recollida d’escombraries.

 

Les obres inclouran la substitució de tota la xarxa de clavegueram, així com la supressió dels cables elèctrics amb traçat aeri. Els pasos de vianants en els extrems del carrer seran semaforitzats. En conjunt, les obres del carrer de l’Onze de Setembre milloraran l’accessibilitat dels vianants. El termini d’execució de les obres, que estan coordinades pel Consell Comarcal del Barcelonès Nord, és de 5 mesos i la inversió, més de 500.000 euros.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure