Sant Adrià retrata les barreres arquitectòniques de la ciutat

28/07/2014 – El Consell Municipal d’Accessibilitat organitza el II Premi de Fotografia “Disseny per a Tothom”; l’objectiu és sensibilitzar sobre la importància de potenciar un disseny per a tothom.

El Consell Municipal d’Accessibilitat de Sant Adrià de Besòs organitza el II Premi de Fotografia “Disseny per a Tothom”. L’objectiu de la iniciativa és reflectir, a través de la fotografia, les barreres arquitectòniques i de comunicació que existeixen al municipi i també aquells aspectes que milloren la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.

 

Es tracta, doncs, de sensibilitzar sobre la importància de potenciar un disseny per a tothom, és a dir, assolir entorns, productes, serveis i sistemes que puguin ser utilitzats pel major nombre possible de persones. Un model de ciutat basat en la inclusió social i la igualtat, independentment de les característiques, l’edat o les habilitats de cada individu.

 

Hi haurà un primer premi de 300€ i un segon premi de 200 € que es lliuraran el 2 de desembre. D’altra banda, les 50 fotografies més ben valorades pel jurat formaran part d’una exposició que s’instal·larà a la Biblioteca de Sant Adrià, del 2 de desembre al 7 de gener.

 

La data màxima de presentació dels treballs és el 31 d’octubre d’enguany i les persones interessades ja podeu consultar les bases al web de l’Ajuntament (www.sant-adria.net).

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure