Sant Adrià premia més d’una desena de projectes de negoci d’estudiants de la ciutat

10/06/2015 – Fa uns dies es van lliurar els premis del Concurs d'Idees de negoci que per novè any consecutiu ha organitzat la Regidoria de Promoció Econòmica; s'han presentat un total de 57 projectes.

Fa uns dies es van lliurar els premis del Concurs d'Idees de negoci que per novè any consecutiu ha organitzat la Regidoria de Promoció Econòmica. Aquest concurs, adreçat a l'alumnat de quart d'ESO, batxillerat i cicles formatius dels centres d'ensenyament del municipi, d'una banda, i a les persones d'entre 16 i 25 anys de Sant Adrià, de l'altra, té com a objectiu fomentar l'esperit emprenedor i premiar la creativitat dels joves.

 

La iniciativa s'ha acompanyat, de la mateixa manera que en edicions anteriors, de seminaris i tallers de generació d'idees i creació d'empreses, que l'Ajuntament ha impartit als centres educatius i a l'Edifici Besòs.

 

En aquesta edició han participat 80 alumnes dels centres Col·legi Sant Gabriel i IES Manuel Vázquez Montalbán, amb un total de 57 projectes de negoci que es poden aplicar en diversos àmbits econòmics (restauració, oci, electrònica i TIC, serveis a les persones, comerç i indústria, principalment).

 

Durant l'acte es van lliurar els premis a les dues categories establertes: d’una banda, la idea de negoci, i de l’altra, el centre d’ensenyament. La primera es divideix en tres subcategories: idea més innovadora, idea més viable i idea més sostenible i solidària, cadascuna de les quals inclou tres premis —de 600, 300 i 150 €—. Pel que fa a la categoria de premis als centres d’ensenyament, hi ha un primer premi de 800 €, un segon de 400 € i un tercer de 200 €. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure