Sant Adrià posa en marxa una oficina de comerç, mercats i fires

25/05/2017 – Amb seu física al nou mercat, la iniciativa pretén potenciar la dinamització del sector, oferir serveis i crear sinèrgies.

L’Oficina de Comerç, Mercats, Fires i Promoció de la Ciutat neix amb l’objectiu d’aglutinar serveis afins, potenciar-se mútuament i, alhora, compartir recursos. Ubicada físicament a les oficines del Mercat d’Abastaments de Sant Adrià, el seu nou espai virtual és al web de l’Ajuntament.

 

Aquesta oficina vol donar servei als comerços, al mercat d’abastaments i als encants del dimarts, així com a fires de diferents àmbits per generar sinèrgies entre ells i potenciar la dinamització comercial conjunta i la formació de tot el sector comercial en general.

 

Es treballarà també per promoure el desenvolupament i la consolidació de l’activitat comercial de Sant Adrià. Una de les tasques serà dotar el teixit comercial del municipi d’una competitivitat que el consolidi com un veritable comerç de proximitat, reforçant la confiança de les consumidores i els consumidors de la ciutat i afavorint la fidelització del ciutadà envers el comerç del municipi.

 

A més a més, es potenciarà la relació dels mercats i els comerços amb conceptes com salut, atenció personalitzada, sostenibilitat, consum responsable, integració social o proximitat.

 

És oberta al públic de dilluns a divendres, de 8 a 14.30h, així com de 9 a 13h als encants dels dimarts.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,573SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure