Sant Adrià pensa en alternatives per no perdre servei de bus als barris de la ciutat

10/4/2013. El govern vol assegurar-se davant TMB que les línies de bus creuin el riu i també circulin pels barris del marge esquerre.

El govern de Sant Adrià (PSC i ICV-EUiA) està aquests dies pensant en alternatives que evitin que el servei de bus a bona part de la ciutat acabi desapareixent, a causa de l’intenció de TMB de suprimir a l’octubre dues línies –la 43 i la 44- que per ara circulen pels barris del marge esquerre del Besòs i arriben fins a Badalona.

En una reunió mantinguda fa uns dies amb responsables de TMB, destacats membres del govern adrianenc van fer veure a la companyia l’impacte que tindrà el fet que les dues noves línies que TMB ha plantejat per ‘substituir’ la 43 i la 44 –de nom H10 i H16- no creuin el riu i acabin el seu recorregut, procedent de Barcelona, a la Pau i a Diagonal Mar, respectivament. “Els vam fer veure que necessitem un servei de bus que creui el riu i s’endinsi als barris del marge esquerre, no que s’acabi al marge dret”, assegura el regidor Gregorio Camacho (ICV-EUiA). Entre les alternatives que s’estan estudiant i que el grup ecosocialista traslladarà al soci de govern socialista, estaria la de convèncer TMB que allargui més enllà del riu la línia H10, doncs segons sembla, TMB hauria dissenyat en un document borrador inicial que aquesta línia continués més enllà de La Pau en direcció Sant Adrià. Que l’actual línia 141 creués el riu amb un parell d’estacions més o que la línia H16 s’allargués una mica més serien altres alternatives complementàries que es posaran sobre la taula. Camacho espera que el debat i la solució final per a aquesta problemática no s’allargui més d’aquest mes d’abril; ell, però, es mostra confiat de trobar una solució, donat el fet que “TMB està disposat a escoltar-nos” i a arribar a acords com, finalment, es van trobar al Baix Llobregat amb una casuística similar.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure