Sant Adrià participa en un congrès internacional de reciclatge i energia

7/11/2012. El regidor de Medi Ambient, Gregorio Camacho (ICV-EUiA) va intervenir amb una ponència sobre la valorització energètica dels residus

El regidor de Medi Ambient i Salut Pública de Sant Adrià, Gregorio Camacho (ICV-EUiA), va participar en la 2a edició del Congrés Recuwat (Reciclatge i Energia)  realitzat a l'Auditori Tecnocampus de Mataró. Aquest congrés és una trobada internacional entre professionals del sector públic i privat vinculats a la gestió de residus i a la valorització energètica. Sant Adrià de Besòs va participar a la Taula Rodona de ciutats i regions europees, juntament amb Palma de Mallorca, Girona, Flandes i Porto.

RECUWATT està organitzat pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme i l'Agència de Residus de Catalunya i compta amb la col·laboració i participació de prop de quaranta entitats, tant públiques com privades. En el congrés hi van participar més 350 representants de països com ara Estats Units, Colòmbia, França, Dinamarca, Bèlgica, Suècia, Portugal, Grècia, Alemanya i Espanya, que van debatre al voltant de tots els aspectes relacionats amb la gestió dels residus, i van emfatitzar les circumstàncies de tot tipus que es plantegen al voltant de la valorització energètica a Espanya i a Europa.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure