Sant Adrià obre un segon concurs per omplir les parades del nou mercat

22/02/2016 – L'Ajuntament va adjuciar 16 parades amb el primer concurs, però 17 van quedar buides.

L’obertura del nou mercat de Sant Adrià continua dilatant-se. Arrancar no està resultant tant senzill com es podia intuir des d’un principi, i l’Ajuntament va engegar la passada setmana el segon concurs públic d’adjudicació de les parades, ja que el primer només va aconseguir concedir la meitat dels espais, més o menys.

 

16 parades han estat adjudicades hores d’ara: aviram, carn,peix, fruita, verdura, forn i el bar, entre d’altres. De fet,explica la regidora d’Urbanisme, Ruth Soto, la majoria dels projectes industrials per muntar les parades han estat acceptats ja i els treballs per adequar els espais començaran en menys de dos setmanes, avança.

 

La segona ronda del concurs, que romandrà obert fins al 4 de març, pretén adjudicar els 17 estands que resten, entre ells una pastisseria, parades de congelats, llegums i plats cuinats, una floristeria o un negoci de dietètica, entre d’altres. L’Ajuntament pretén agilitzar al màxim les adjudicacions perquè aquesta vintena de parades puguin muntar el més ràpid possible i que el mercat estigui al 100%.

 

La idea és que el nou equipament estigui funcionant a finals de primavera, i no al març com estava previst. Ajuntament, paradistes i Mercadona s’han de reunir per decidir dia d’inauguració.

 

Una parada reservada a treballadors amb discapacitats

 

La suma de les 16 parades adjudicades i les 17 obertes a concurs desprèn un total de 33 espais, dels 34 que hi ha al nou mercat. Un d’ells, però, ha estat reservat per l’Ajuntament amb la idea d’estudiar la possibilitat d’establir un espai que ofereixi el transport a domicili de les compres dels usuaris per un preu determinat. El servei estaria gestionat per alguna entitat social de treball de persones amb discapacitats. Es tracta d’una iniciativa, explica Ruth Soto, que ja es duu a terme a altres mercats de Barcelona.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure