Sant Adrià no podrà gaudir aquest Nadal del seu pessebre vivent

02/11/2014 – Davant les dificultats que suposa tirar endavant el pessebre en un context com l’actual, tant econòmicament com personalment, l’entitat encarregada ha decidit prendre’s un descans i suspendre l’edició d’enguany.

Els Pessebristes de Sant Adrià organitzaran enguany una exposició de diorames que mostrarà els 19 anys d’història del Pessebre Vivent de Sant Adrià. L’exposició serà itinerant  i durant els mesos de desembre i gener s’aproparà als ciutadans i ciutadanes de tots els barris. El recorregut serà el següent:

*Pl. de la Vila, 6 de desembre, a partir de les 10 h (si plou, sota l’autopista)
*Església de Sant Adrià Nord: del 7 al 13 i del 23 de desembre al 6 de gener
*Església de Sant Joan Baptista: del 14 al 19 de desembre
*Església de la Mare de Déu de les Neus: 20 i 21 de desembre
*Biblioteca Font de la Mina: 22 de desembre

Sense pessebre vivent

Malauradament, aquest any Sant Adrià no podrà gaudir d’una de les activitats nadalenques més tradicionals i emblemàtiques del municipi. El pessebre vivent, impulsat per l’Associació de Pessebristes de Sant Adrià, el fan possible 160 voluntaris, amb la col·laboració de l’Ajuntament i alguns patrocinadors que hi contribueixen amb aportacions econòmiques. L’organització, doncs, implica un gran esforç de moltes persones que desinteressadament dediquen el seu temps perquè cada Nadal sigui una realitat.

Davant de les dificultats que suposa tirar endavant el pessebre en un context com l’actual, tant econòmicament com personalment, l’entitat ha decidit prendre’s un descans i suspendre l’edició d’enguany. Malgrat aquesta decisió, l’Associació vol que el Pessebre Vivent sigui present aquest any en el Nadal de Sant Adrià i per això ha impulsat l’exposició de diorames que recorden el treball fet durant tots aquests anys.

Article anteriorSet en contra (6-2)
Article següentEl derbi, cap a Sant Adrià

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure