Sant Adrià entrega 9.000 euros per a la investigació de l’ELA

A la recaptació de la Ruta celebrada el passat juny se li han sumat 4.000€ aconseguit per entitats i comerciants a través de diferents iniciatives.

L’alcalde Joan Callau i el director del Club Atletisme La Sansi, José Luis Blanco, van lliurar fa uns dies el taló de 4.918 € obtinguts gràcies a les inscripcions a la 1a Ruta Solidària per l’ELA a la Plataforma d’Afectats per l’ELA i la Fundació Miquel Valls. La Ruta, celebrada el passat 19 de juny, va consistir en una cursa de 10 km i una caminada de 5, per llocs emblemàtics de Sant Adrià. Va resultar un gran èxit de participació amb 1.200 persones. L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’ultrafondista adrianenc, Alberto de la Guía, era visibilitzar la malaltia i recaptar fons per a la recerca.

 

Altres 4.000 euros recollits per entitats i iniciatives locals

 

Durant l’acte de lliurament, celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament, l’Associació de Comerciants també va fer la donació de dues guardioles amb les aportacions voluntàries dels ciutadans i ciutadanes fetes en el marc de la Fira de Comerç al Carrer que va tenir lloc els dies 18 i 19 de juny.

 

La recaptació de la cursa i de la caminada solidàries se suma als més de 4.000 € recollits per diverses entitats de Sant Adrià que des del passat mes d’abril han organitzat un ampli ventall d’activitats lúdiques i culturals per donar suport a la Ruta.

 

En total, s’han superat els 9.000 €, que es destinaran a finançar projectes de recerca de la RedELA i a l’àmbit social (equip de psicologia, teràpia ocupacional, etc.) i a la investigació de la Fundació Miquel Valls.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,566SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure