Sant Adrià engega un programa laboral per a aturats sense subsidis

7/1/2013. En aquest itinerari d’inserció laboral s’impartiran dos mòduls, Auxiliar de Geriatria i Fusteria metàl·lica.

Una de les conseqüències més greus de la crisi econòmica és l’increment de l’atur de llarga durada, que també afecta moltes persones de Sant Adrià. Per pal·liar aquesta situació l’Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament inicia aquest 2013 el projecte "Reactiva’t: comença de nou", que consisteix en la formació i contractació de persones en situació d’atur de llarga durada que han exhaurit la prestació per desocupació i/o subsidi. Es tracta d’un programa cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu adreçat a persones desocupades i majors de 35 anys, que combina accions d’orientació individualitzada, formació i experiència professional en empreses.

 

En aquest itinerari d’inserció laboral s’impartiran dos mòduls, Auxiliar de Geriatria i Fusteria metàl·lica. Cal destacar que durant la fase formativa les persones participants rebran un ajut econòmic.L’objectiu d’aquesta acció és proporcionar eines perquè els participants assoleixin la inserció en el mercat de treball. Aquestes eines són d’una banda, una qualificació i unes competències professionals, i d’altra banda, coneixements sobre els circuits d’ocupació.

 

Per a més informació i inscripcions, els interessats es poden adreçar al Servei d’Informació i Orientació Laboral (SIOL), situat a l'Edifici Besòs (Pl. de Francesc Micheli i Jové, s/n Tel. 93 4622874 o 93 4620625) siol@sant-adria.net)

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure