Sant Adrià engega nous plans d’ocupació per contractar 38 persones

26/02/2014 – Aquest mes de març, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs posa en marxa la fase d’informació de diferents plans d’ocupació finançats per l’AMB, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament.

Aquest mes de març, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs posa en marxa la fase d’informació de diferents plans d’ocupació finançats per l’AMB, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament.

 

Aquesta setmana la taula formada per tots els grups municipals i l’Associació d’Aturats de Sant Adrià està acabant de concretar els requisits dels diferents perfils dels nous plans. Estar en situació d’atur serà condició indispensable per a tots els llocs de treball i es donarà prioritat als ciutadans i ciutadanes de Sant Adrià .

 

A través dels plans d’ocupació finançats per l’AMB es contractaran 16 persones per fer tasques de neteja de la via pública, desenvolupar funcions d’informació i sensibilització d’actituds cíviques. Suposen una inversió de 190.000€, 145.000 d’AMB i 36.000 municipals. Els finançats per la Diputació i l’Ajuntament oferiran 22 llocs de treball per portar a terme feines internes de l’organització municipal en les àrees on més es necessitin. Suposen una inversió de 146.000 per part de la Diputació i 100.000 de l’Ajuntament.

 

La selecció es farà mitjançant sorteig pels llocs de treball que no requereixin qualificació professional. Pel que fa a les places de més capacitació professional se seguirà el procediment convencional d’entrevistes i proves de coneixements tècnics si cal.

 

El procés d’informació als ciutadans i ciutadanes es posarà en marxa a principis del mes de març. Les persones interessades trobaran més informació al web municipal (www.sant-adria.net) i al Servei de Suport Empresarial i al SIOL (Servei d’Informació i Orientació Laboral).

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure