Sant Adrià de Besòs premiat per la Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales

La Asociación Estatal de Directoras y Gerentes de Servicios Sociales(AEDGYSS) atorga anualment premis que reconeixen la tasca de professionals, organitzacions, administracions públiques i mitjans de comunicació en l’àmbit dels serveis socials i la protecció social a les persones, famílies i col·lectius més desfavorits.

 

En aquesta edició l’Ajuntament de Sant Adrià ha estat un dels 22 ajuntaments guardonats, en la modalitat d’Institucions, per la seva voluntat d’autoevaluar-se en l’ índex DEC Local i fer públics els resultats. L’índex DEC Local mesura i avalua l’eficiència i eficàcia dels ajuntaments en la prestació dels serveis socials. Les sigles DEC corresponen a tres àmbits Drets i decisió política, Rellevància econòmica i Cobertura de Serveis. No es pot millorar el que no es mesura, per això aquest premi és un reconeixement a aquesta intenció de millora de l’Ajuntament de Sant Adrià al aplicar-se l’index DEC (que ha superat) i a la seva transparència.

 

Els premis es van lliurar el passat 14 de desembre en el marc del XXVII Congrés de Serveis Socials amb el títol «Los servicios sociales ante la nueva crisis social», organitzat per l’AEDGYSS, en el qual van participar més d’un miler de professionals i directius de serveis socials de tot l’estat. El Congrés va ser un espai de reflexió sobre la situació dels serveis socials a Espanya i sobre els conceptes i pràctiques més avançades en el sector.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure