Sant Adrià contractarà aturats per treballar durant la jornada d’eleccions europees

19/03/2014 – Les persones aturades del municipi podran optar a les places de representants de l’Administració de les meses electorals en les properes eleccions al Parlament Europeu.

Les persones aturades del municipi podran optar a les places de representants de l’Administració de les meses electorals en les properes eleccions al Parlament Europeu.

 

Els representants de l’Administració s’encarreguen de trametre al Centre de Recollida d’Informació les dades d’obertura, avanç de participació i escrutini del dia de les votacions. Aquesta funció era desenvolupada per treballadors/es de l’Ajuntament però, a causa del context socioeconòmic actual, s’ha decidit obrir aquestes places a ciutadans i ciutadanes que no tenen feina, tal com ja es va fer en les darreres eleccions autonòmiques.

 

Aquesta vegada hi haurà 20 representants, cadascun dels quals percebrà entre 125 i 150 euros –un sou fixat per l’Estat-. Per poder participar en el procés de selecció cal ser major d’edat, estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball de la Generalitat de la ciutat, tenir el Graduat Escolar o titulació superior, estar empadronat al municipi, tenir coneixement suficient de català i castellà i conèixer la ciutat. 

 

Les persones interessades hauran de presentar una instància a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del 24 al 28 de març. La selecció final es farà el 4 d’abril mitjançant sorteig entre les persones que hagin presentat la instància i compleixin els requisits.

 

L’Ajuntament té com a prioritat per al 2014 el foment de l’ocupació. En coherència amb aquesta línia, ha pres aquesta decisió, que se suma a altres actuacions com la posada en marxa de diversos plans d’ocupació i del programa de subvencions a les empreses.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure