Sant Adrià celebra el mes del comerç just

El mes de maig és el mes del Comerç Just i per aquest motiu la Regidoria de Solidaritat impulsa activitats per fomentar-lo i donar-lo a conèixer.

 

Tots els divendres d’aquest mes de maig, de 10.30 a 12.30 h, a l’estand que l’Ajuntament ha instal·lat al Mercat Municipal, hi haurà informació sobre productes de comerç just, sobre la campanya organitzada per l’entitat Setem i les persones que s’hi apropin podran fer una degustació del cafè Sant Adrià.

 

Entre les activitats programades s’organitzarà el taller gratuït Tapes i platets amb sabor de Cafè del Comerç Just, el dia 30 de maig a les 17 h, en l'espai Cuina al Mercat. Les persones interessades han de fer la inscripció prèvia, abans del 21 de maig.

 

S’organitzarà també una Visita a la torradora de cafè de comerç just, d’Alternativa3, el dimarts 22 de maig. La sortida, en autocar, serà a les 9.15 h davant de l'Ajuntament de Sant Adrià. L’activitat és gratuïta i es podrà fer la inscripció fins al 16 de maig. La visita començarà amb una introducció al comerç just, s’explicarà el cicle del cafè des de l’origen fins arribar al consumidor, i es mostraran les diferències entre comerç just i comerç convencional. La segona part de la visita a la torradora d’Alternativa3, permetrà veure de primera mà el procés complet del

cafè, des de la matèria primera (cafè verd) fins a arribar al producte acabat, que és el cafè envasat al buit que trobem a la botiga. Per acabar, hi haurà una petita degustació de productes de comerç just.

 

Les activitats clouran el dissabte 9 de juny amb la XVIII Jornada del Medi Ambient Comerç Just i Energia Sotenible a partir de les 17. 30 h, a la pl. de la Vila.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure