Sant Adrià, Badalona i Santa Coloma uneixen forces per millorar l’emprenedoria

03/03/2014 – Els tres ajuntaments han organitzat una trobada d’emprenedors sota el títol “Comparteix, coopera i fes negocis”, que tindrà lloc dimarts 4 de març, de 18.30 hores a 20.30 hores, al Centre Cultural El Carme de Badalona.

Els ajuntaments de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, en col.laboració amb l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona i Grameimpuls de Santa Coloma de Gramenet, han organitzat una trobada d’emprenedors de les tres ciutats sota el títol “Comparteix, coopera i fes negocis”. L’acte tindrà lloc dimarts 4 de març, de 18.30 hores a 20.30 hores, al Centre Cultural El Carme.

 

La sessió consistirà en una jornada de networking, en la qual els emprenedors es podran conèixer i posar de manifest els seus punts en comú. També és una bona possibilitat d’endegar col·laboracions puntuals.

 

L’acte comptarà amb la presència dels responsables de promoció econòmica de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Bertran; de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete, i de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Carles Combarros.

 

La intenció dels tres ajuntaments és organitzar aquestes trobades de forma periòdica en diferents ubicacions per tal de fomentar la cooperació entre les empreses del Barcelonès Nord.

 

Per poder participar a la trobada cal fer una inscripció prèvia abans d’aquest divendres, 28 de febrer, trucant al telèfon 93 460 52 00, o bé per correu electrònic al sae@impo.cat. El preu és de 10 euros.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure