Remuntada per seguir invictes

15/12/2014 – El Femení Sant Adrià reacciona després del descans i recupera l’encert per sumar la setena victòria en set partits.

Les liles van començar el partit molt desencertades i amb l’Ucam Murcia controlant sota cistella (14-18).

Poc a poc l’equip va anar entrant al partit, però amb un joc lent i poc precís, molt diferent al joc habitual del Femení Sant Adrià.

La superioritat de les visitants va fer que el desavantatge al descans fos d’11 punts. De fet, era la primera vegada en 7 partits que marxaven a vestidors perdent.

A la represa el partit va canviar i l’encert va tornar a les adrianenques, gràcies a Helena López des de la línia de 3 punts.

La defensa també es va endurir i les de Jordi Vizcaíno li van donar la volta al marcador per acabar guanyant d’un al tercer quart.

El 0-7 de sortida al quart definitiu semblava complicar de nou el partit. Però de nou els triples i una bona defensa van fer que s’arribés a un final igualat.

El Sant Adrià va gestionar millor els minuts decisius i la victòria es va quedar a casa, demostrant de nou el gran estat de forma, remuntant el partit per acabar sentenciant en un final igualat.

Les liles buscaran posar la cirereta al 2014 guanyant diumenge que ve en el desplaçament a Mallorca per seguir invictes a la Lliga Femenina 2.