Recuperant sensacions (19-11)

15/12/2015 – La UKSA derrota el Terrassa KC i corregeix el mal partit jugat en l’última jornada de lliga al camp del líder (21-13).

Anant clarament de menys a més, la UKSA podria sumar la tercera victòria de la temporada en la visita del Terrassa KC a Sant Adrià. El bloc lila començaria l’encontre a remolc (0-2), però aconseguiria ficar-se dins del partit amb dues cistelles d’Álex Díaz (2-2).

Tot seguit, Rafa Díaz posaria per davant els locals (3-2), inaugurant una fase d’intercanvi de cops on l’empat es convertiria en la tònica habitual (5-5). La primera meitat del partit acabaria amb un parcial de 3 a 0 favorable a l’equip d’Albert Parrón, fet que permetria a la UKSA marxa al descans amb una petita renda (8-5).

L’encert adrianenc es mantindria a la represa, amb Mar Batlle i Raf Díaz sent capaços d’ampliar l’avantatge local (10-5). El conjunt de Parrón arribaria a doblar el Terrassa després del 12 a 6 (12-6), tot i que els egarencs podrien reaccionar i situar-se a quatre punts de distància (14-10).

En els darrers 12 minuts, la UKSA només encaixaria una cistella i n’anotaria cinc, deixant sense cap opció el Terrassa (19-11). Rafa Díaz, amb 5 punts, i Álex Díaz, amb 4, serien els màxims realitzadors del bloc adrianenc.

Després de sis jornades, la UKSA ostenta la quarta plaça de la classificació a la Tercera Divisió Catalana. Els liles sumen un total de 8 punts i continuen a quatre del líder, el KC Lleida (12). El pròxim diumenge, el bloc d’Albert Parrón s’haurà de desplaçar fins a Montcada per enfrontar-se a l’IES Montserrat Miró (9h).