Recital per tornar a la zona de play-off (31-18)

22/01/2017 – El Sant Martí Adrianenc comença la segona volta de la lliga de la millor manera possible: recuperant la segona plaça amb solvència.

El primer partit de la segona volta deixaria grans sensacions a les files del Sant Martí Adrianenc. Els deixebles de Pedro Pérez, guanyadors de 13 dels 16 encontres oficials disputats aquest curs, no demostrarien cap tipus de clemència davant l’Handbol Palautordera.

El joc ofensiu coral exhibit pels liles seria massa fiable i impossible de contrarestar per part visitant. En els darrers 13 minuts del primer temps, el Palautordera només podria anotar un gol, veient com el Sant Martí arribava a l’equador del matx encadenant un parcial de 6 a 0 (14-8).

En la represa, la producció de Gonzalo Romero i Alexandre Llorens acabaria de trencar el partit (25-15), permetent que a l’equip de Pedro Pérez jugar uns darrers minuts totalment plàcids (31-18). Eguino (5), Llorens (4) i Romero (4) s’erigirien en els referents ofensius del Sant Martí Adrianenc.

Després de la 16ª jornada de la Primera Estatal, els liles tornen a situar-se segons. Ara l’equip de Pérez suma 26 punts, quatre menys que el filial del Granollers (30). Dissabte vinent (20h) toca visitar la pista del BM La Roca.