Reacció a l’últim quart

2/11/2015.- El Femení Sant Adrià es va endur la victòria de Murcia imposant la seva autoritat al parcial definitiu gràcies a la defensa.

El Femení Sant Adrià va arribar a Murcia amb el record molt present del partit de la temporada passada. Aquesta vegada no es van deixar sorprendre i van sortir molt concentrades.

L’intercanvi de cistelles va marcar els primers minuts de partit. Però els errors en els triples van fer que les locals es posessin per davant per arribar al primer quart amb avantatge, 21-14.

Però al segon quart, les liles van estar més encertades. Amb dos triples gairebé consecutius i els bons minuts d’Olga Ruano, el Femení Sant Adrià li va donar la volta al marcador per marxar al descans amb avantatge, 38-42.

A la represa, l’equip va arribar a una diferència de 10 punts, però a partir d’aquí les locals van tenir uns minuts de superioritat, traient les adrianenques de la pista i donant-li la volta al marcador per acabar el tercer quart, 57-52.

La reacció lila va arribar de la mà de Marta Claret i una gran defensa que va deixar anotar només 5 punts al Murcia en tot l’últim quart.

Les de Sant Adrià van estar més encertades i van saber gestionar la diferència per sumar una victòria important a domicili, la cinquena en cinc partits.

Snatt's Femení Sant Adrià i Alcobendas lideren el grup B de la Lliga Femenina 2, amb dues victòries d’avantatge respecte els perseguidors.

El proper dissabte a les 17h tornen a jugar al pavelló Ricard contra l’Instituto Fertilidad mallorquí.