Quatre propostes per rehabilitar el pati de la masia de Can Rigalt

09/12/13. El jurat del concurs de disseny urbà Racons Públics promogut per FAD decidirà demà quina és la proposta guanyadora.

09/12/13. La tercera edició del concurs de disseny urbà Racons Públics impulsat per FAD per a millorar 12 espais de l’àrea metropolitana de Barcelona ha seleccionat quatre propostes per la última convocatòria d’aquesta edició, que ha estat dedicada al pati de la masia de Can Rigalt de Sant Adrià. Es tracta d’un espai ubicat entre la masia i el camp de bàsquet, on hi ha un antic pou.

El concurs ha estat obert a tota la ciutadania amb un únic requisit: que les propostes fossin assolibles. La regidora d’Urbanisme, Ruth Soto (PSC) explica que aquesta premisa és clau, doncs el més important és que “l’Ajuntament pugui realitzar el projecte proposat”. Cal dir, però, que el premi no està vinculat a l’obligatorietat de relitzar el projecte, tot i que l’ajuntament ho veuria en bons ulls si s’adequa al pressupost. En aquest sentit, Soto explica que amb la rehabilitació del pati en el marc del concurs del FAD podria completar la millora de l’equipament sencer. I és que, l’adequació de la masia de Can Rigalt “ja està en projecte”.

La proposta guanyadora del concurs del FAD s’escollirà demà entre les quatre que han estat seleccionades. En total, però, la rehabilitació del jardí de la masia Can Rigalt ha aplegat una trentena d’idees.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure