Punt i final a la disputa entre Telefónica i l’Ajuntament: retirada l’antena de la Rambleta

06/09/2016 – L’empresa Telefónica ha desmantellat aquest mes d'agost l’antena de telefonia mòbil instal·lada l’any 1994 a l’edifici que la companyia té al passeig de la Rambleta.

L’empresa Telefónica ha desmantellat aquest mes d'agost l’antena de telefonia mòbil instal·lada l’any 1994 a l’edifici que la companyia té al passeig de la Rambleta de Sant Adrià de Besòs. Aquesta ha estat la conclusió del llarg litigi entre l’Ajuntament i Telefónica que va començar l’any 2008 quan el consistori li va denegar la llicència ambiental perquè l’impacte visual de l’antena no complia amb els requeriments establerts a l’Ordenança municipal reguladora de les activitats i instal·lacions de radiocomunicació de l’any 2002.

 

Llavors, l’empresa va impugnar la decisió mitjançant un recurs contenciós administratiu però els Jutjats del Contenciós Administratiu van donar la raó a l’Ajuntament. Posteriorment, Telefónica va interposar un recurs d'apel·lació davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el qual va dictar sentència novament a favor de l’Ajuntament. Finalment, l'antena ha hagut de ser retirada.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure