Primer punt per començar a creure (2-2)

El Sant Gabriel suma el primer punt de la temporada a Sant Joan Despí davant el Levante Las Planas (2-2). Les adrianenques van igualar el partit al minut 85 (2-2) i van desaprofitar una darrere oportunitat al temps afegit.

El conjunt de Toni Camacho ha portat la iniciativa del partit des de l'inici, sense patir al tram inicial una pressió planenca en camp propi. Amb 0-0 al marcador, Adriana Manau ha disposat de la primera ocasió clara del partit, però el seu xut s'ha estavellat contra el travesser. Tot i així, el Levante s'ha avançat amb una jugada de Lucy que ha finalitzat Claudia al segon pal.

Vane Obis ha igualat el marcador amb una falta directa però el Levante volia dominar a l'electrònic i Andrea ha aprofitat una errada de la portera adrianenca Delia per avançar novament el seu equip abans del descans (2-1).

Psicològicament, el resultat en contra no ha afectat el conjunt de Toni Camacho i ha reaccionat a la represa. Amb més actitud i esforç físic, el Sant Gabriel ha agafat les regnes del partit sense patir en defensa. Mireia Gironés ha igualat el matx a les acaballes (2-2) i Debo no ha estat 'murri' a la darrere jugada per sumar la primera victòria de la temporada adrianenca i el xut ha marxat fora. Amb aquest empat, les blaves s'embutxaquen el primer punt del curs.

El pròxim diumenge a les 16h al Ruiz Casado, el Sant Gabriel gaudirà d'una nova oportunitat per sumar el primer triomf de la Lliga contra l'Igualada i deixar enrere les posicions de descens.