Pasta de sopa i llet, a canvi de música clàssica a Sant Adrià

8/11/2012. La ciutat enceta un cicle de concerts que pretèn recaptar aliments amb una finalitat solidària

Arriba novembre i, com acostuma a passar en aquestes dates, els Amics dels Clàssics de Sant Adrià, amb el mestre Joan Palet al capdavant, delecten el personal amb una gran sel·lecció d'obres de la música clàssica. Ara bé, enguany, aquest cicle de concerts ha pres una gran accent solidari. I és que per assistir als concerts es demarà, en la mesura del possible, que els assistents portin pasta de sopa i llet de continuació, per tal d'engegar un programa d'aliments solidaris que en pocs dies veurà la llum a la ciutat amb l'impuls de l'Ajuntament adrianenc i de la Creu Roja.

 

A més, i per commemorar el 2012 com l'any del Mil·lenari de Sant Adrià, el cicle de concerts d'enguany farà un recorregut per la història adrianenca. Així, avui, el primer concert estarà dedicat als inicis i els moments tràgics que va patir el municipi: guerres, invasions, desastres naturals, etc. També es podrá sentir la música que es feia fa 1.000 anys i gaudir de l’actuació del mestre de flauta medieval Joan Bozzo. El segon concert, el 15 de novembre, farà un recorregut pel progrés de la indústria, els serveis i les empreses que van contribuir al desenvolupament de Sant Adrià. El mestre Vassil Lambrinov presentarà un instrument 'diferent'. El dia 22 es coneixerà la vida de l’adrianenc Benet Baïls, gran personatge de l’època de la Il·lustració. En aquesta ocasió participaran estudiants, joves i veterans, de l’Escola Municipal de Música que porta el seu nom. Finalment, el dia 29 es farà un recorregut cultural per aquests 1.000 anys i sobretot es farà esment de les entitats culturals i recreatives que dinamitzen la vida cultural de la ciutat. Es comptarà amb l’actuació de la Coral Sant Adrià.

A més a més, en aquest cicle de concerts es podrá gaudir de la versió per a orquestra de corda de la cançó “Mil anys” i de l’estrena d’una sardana dedicada al Mil·lenari que ha compost, en versió per a orquestra de corda expressament per a aquest cicle, el mestre Enric Rigau i Prats.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure