PAH Besòs denuncia que el govern ha incomplert els compromisos

29/10/13. La plataforma d’afectats per la hipoteca recorda que fa tres mesos que Sant Adrià es va convertir en ciutat contrària als desnonaments i que des d’aleshores el govern no ha fet res.

29/10/13. La PAH Besòs denuncia la inoperativitat del govern de Sant Adrià. En un comunicat, la plataforma ha criticat que des de fa tres mesos, quan el ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat convertir Sant Adrià en “ciutat contrària als desnonaments”, no s’ha complert cap dels compromisos assolits, entre ells, la creació d’una comissió de seguiment. Tampoc no s’ha creat, segons la PAH, “el grup de treball format per l’Oficina Local d’Habitatge, el Servei d’Intermediació Hipotecària i els Serveis Socials Municipals”, ni la posada en marxa d’un servei de telèfon gratuït d’informació als afectats.

D’entre els acords, també estava l’elaboració d’un cens d’habitatges buides i l’acord amb les entitats bancàries de la suspensió dels expedients de desallotjament. Per tot això, la PAH Besòs assegura sentir-se “estafats” amb l’Ajuntament. “Buscant el mèrit propi i el benefici polític esteu jugant amb la vida de molts ciutadans, fent servint aquest drama social que ens afecta tant”, assegura la plataforma en el comunicat. I afegeix: “Un exemple el tenim en la carta de l’alcalde, Joan Callau Bartolí, als veïns, dient que han aturat dos desnonaments. No és veritat, han estat derivats de l’Ajuntament i els ha aturats la PAH.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure