Obre el renovat carrer Onze de Setembre a la frontera entre Sant Adrià i Badalona

30/03/2015 – La reurbanització, en el tram comprès entre els carrers de Simancas i Sant Oleguer, va començar el mes d’octubre de 2014 i ha suposat una inversió de 660.000€.

Aquest dissabte ha tingut lloc l’obertura del renovat carrer Onze de Setembre, un carrer que Sant Adrià comparteix amb el municipi de Badalona.

 

La reurbanització, en el tram comprès entre els carrers de Simancas i Sant Oleguer, va començar el mes d’octubre de 2014, i els seus objectius eren millorar l’accessibilitat del carrer, amb l’eliminació de les barreres arquitectòniques que dificultaven la mobilitat dels usuaris; potenciar les interrelacions socioeconòmiques entre els dos municipis i millorar la imatge i la connectivitat entre els barris de Sant Adrià Nord i el Remei.

 

La intervenció ha inclòs tot un seguit d’actuacions com la renovació del clavegueram, de les voreres, dels arbres i de l’enllumenat. El resultat és un carrer amb plataforma diferenciada entre el pas de vianants i vehicles; amb voreres a cada costat de 3’40 m d’amplada; calçada de 5,50 m, amb un carril de circulació i sense aparcament per decisió dels veïns; amb arbrat en filera a la vorera del costat Badalona i enllumenat del costat de Sant Adrià. Un conjunt d’obres que han transformat el carrer Onze de Setembre en un espai més amable per als vianants.

 

És per això que s’ha cregut oportú modificar el sentit de circulació del carrer de la Festa Major, i s’ha deixat com a definitiva la direcció de pujada des de l’av. de les Corts Catalanes fins al carrer

Onze de Setembre, que és la que es va establir des de l’inici de les obres.

 

La reurbanització es completarà amb instal·lació de  contenidors soterrats  (al c. de Simancas amb Festa Major i al carrer de Sant Oleguer amb la plaça de Narcís Monturiol), que suposen una gran millora respecte als d’ús tradicional.

 

Aquesta actuació urbanística, que s’emmarca en el pla de barris “Cosint fronteres”, és fruit d’un procés de participació ciutadana impulsat per l’Ajuntament de Sant Adrià, a través del qual tant els ciutadans adrianencs com els badalonins han pogut dir la seva.

 

L’import final de les obres, incloent la ubicació dels contenidors, és de 660.000  €.

 

Propera actuació al carrer de la Festa Major

 

En breu també es portarà a terme l’adequació del carrer de la Festa Major i de la zona interior que el separa del carrer de Simancas. Aquesta petita intervenció consistirà en el canvi de panot de la vorera del carrer de la Festa Major. A la zona interior es talaran els arbres existents, es renovarà la pavimentació i l’enllumenat i es plantarà un nou arbrat. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure