Més del 50% dels serveis funeraris al Tanatori del Litoral han estat al mes d’abril

Gairebé deu mesos després de la seva posada en marxa, el Tanatori del Litoral adapta els seus espais i serveis a la sactual situació de la pandèmia de la Covid-19.

 

Arran de la pandèmia de la Covid-19, el centre ha aplicat un protocol especial per assegurar les màximes garanties higienicosanitàries i de seguretat als usuaris, incrementant la freqüència diària de neteja i desinfecció dels diversos espais, així com el control dels accessos i els aforaments a les cerimònies i les sales de vetlla, segons les restriccions de cada moment.

 

Des del Tanatori asseguren que els seus espais independents i amb accessos directes des de l’exterior faciliten que les famílies puguin accedir a cada dependència sense les interferències d’altres visitants, fet especialment important davant el context en què ens trobem.

 

Elevada mortalitat a l’abril

 

La situació actual marcada per la Covid-19 ha fet que aquest sigui un any excepcional a tots els nivells. En aquest sentit, i tenint en compte l’elevada mortalitat a l’abril, en el pic de la primera onada de coronavirus, més del 50 % dels serveis duts a terme des de gener s’han concentrat en aquest mes. La resta de mesos, el comportament ha estat l’estimat inicialment i oscil·lant entre els 30-40 serveis/mes.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure